Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че в момента всички

...
 Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че в момента всички
Коментари Харесай

Загорчич: Предпочитам Черноморец пред Ботев

 Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че сега всички в отбора мислят за отсрочения дуел с Лудогорец на 26 ноември (събота), а не за купата. Там белите стигнаха до осминафиналите след продължения против втородивизионният Спортист в Своге, който надиграха мъчно с 2:1.
 
Победният гол вкара Тони Тасев от дузпа в 94-ата минута. В края на първата част Венци Керчев бе дал задатък на гостите, а Русинов изравни в 71-ата.

На 1/8-финалите Славия ще одобри спечелилия от двойката Черноморец Балчик – Ботев Пловдив, които играят на 25 ноември (петък).

„ Нормално е да трепериш, като подценяваш противника си. Всеки път споделям, че не би трябвало да се подценява нито един тим. Трябваше да подходим по-сериозно и да си решим рано нещата, а не да играем още 30 минути. Най-важното е, че се класирахме за осминафиналите. Но първо ще мислим за Лудогорец, а не за купата. Там несъмнено ще играем с Ботев Пловдив. Не мисля, че ще стане изненада в Балчик. Излизаме против Лудогорец и играем крепко. Каквото пристигна и стане, такова. Славия е побеждавал Лудогорец, само че не желая повече нищо да разясня преди мача. Всеки, който взе участие за купата още от 1/32-финалите ще каже, че има упоритости за купата. Продължават да съществуват и двете варианти за Европа и през шампионата и през Купата на България “, показа босът на белите пред „ Тема Спорт “. Относно претенциите на домакините към съдийството Стефанов бе безапелационен: „ И двата им анулирани гола бяха от очевидни та по-явни засади, а дузпата – чиста “.

Треньорът на Славия Златомир Загорчич пък си пожела за противник на осминафиналите Черноморец Балчик. Белите са хазаин в идната фаза.

„ Доволен съм единствено от резултата. Не играхме както искахме. Трябваше да направляваме нещата. Успяхме да вкараме в последната минута на първото полувреме гол и по-късно направихме груби неточности в отбрана. Позволихме на съперника да изравни. Тогава към този момент беше непременно да вкараме. Спечелихме дузпа и победихме с 2:1, само че никак не съм удовлетворен. Цяла седмица говорихме да не подценяваме, да сме съсредоточени. Най-важното за нас е, че спечелихме мача. Ще гледаме и шампионата, и купата. Предпочитам Черноморец Балчик пред Ботев Пловдив за идващ противник “, сподели Заги.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР